Boomerang ST Otomatik Kayar Kapılar

Zarif ve kompakt ölçülerde üretilen Boomerang ST, tüm mimari ihtiyaçlarına tam olarak cevap verir. Boomerang ST, tek kanat kayar kapılarda, kanat başına 120 kg, çift kanat kayar kapılarda, kanat başına 100 kg taşıma kapasitesine sahiptir. Boomerang ST, ile iklimlendirmeden kaynaklı maliyetler minimuma indirilirken, mimari engeller de tamamen ortadan kaldırılmış olur. Ayrıca 8 ayrı fonksiyonlu programlama özelliği üzerinde bir kullanım esnekliği sağlar.

Her zaman ve her yerde en iyi performansı vermek üzere tasarlanan Boomerang ST, elektrik kesilmesi halinde yeniden sarj edilebilir bataryası sayesinde (800 açma kapama) normal çalışmasına devam eder ve böylece kısa süreli elektrik kesilmelerinden etkilenmez. İsteğe bağlı olarak açık yada kapalı olarak bekleme pozisyonuna geçer. Yeniden elektrik geldiğinde normal çalışma operasyonlarına devam eder.

Boomerang ST'nin tüm çalışma aktiviteleri mikroişlemci vasıtasıyla kusursuz olarak yönetilmektedir ve 10-140 cm/sn arası ayarlana bilen açma-kapanma hızı sayesinde rakiplerine göre bariz bir teknik üstünlük sağlar. Boomerang ST'nin özel tasarlanmış prosesörü, radar, buton, uzaktan kumanda yada bina otomasyonu sağlayan kartlı geçiş sistemlerine uyumlu olarak üretilmişdir.

Boomerang ST, uluslar arası güvenlik yönetmelikleri uyarınca; kapı açılma/kapanma kuvveti ve hızı gibi değişik parametreleri otomatik olarak programlar. Kanatlar önünde bir engel olması halinde, kapı yeniden açılır ve bir sonraki kapanma esnasında engelin ortadan kalktığını kontrol etmek için düşük hızda kapanır ve akabinde normal çalışmasına devam eder. Bu gibi durumlarda arızaya geçmez. Boomerang ST, iki milyon defadan fazla açılıp kapanarak üstün kalitesini kanıtlamışdır.