Boomerang ARC Eğrisel Kayar Kapılar

INTERAX Boomerang ARC Eğrisel Kayar Kapılar, bina giriş-çıkışlarına uygulanabilecek en prestijli çözümdür. Gerek estetik görünümü ile şık, gerekse fonksiyonel yer kazanımı ile bina girişine genişlik ve derinlik kazandıran INTERAX Boomerang ARC, mikroişlemcili kontrol ünitesi ile tam bir bina ve yaya emniyeti sağlarken güvenlikli giriş-çıkış alanları oluşturur. INTERAX Boomerang ARC Eğrisel Kayar Kapılar, diğer tüm Boomerang model otomatik kayar kapıların teknik özelliklerine sahiptir.

Her zaman ve her yerde en iyi performansı vermek üzere tasarlanan Boomerang ARC, elektirk kesilmesi halinde yeniden şarj edilebilir bataryası sayesinde 30 dakika boyunca normal çalışmasına devam eder ve böylece kısa süreli elektrik kesilmelerinden etkilenmez. 30 dakika sonunda isteğe bağlı olarak açık yada kapalı olarak bekleme pozisyonuna geçer. Yeniden elektrik geldiğinde normal çalışma operasyonlarına devam eder.

Boomerang ARC' nin tüm çalışma aktiviteleri mikroişlemci vasıtasıyla can i buy viagra at walgreens kusursuz olarak yönetilmektedir ve 10 - 140 cm/sn arası ayarlanabilen açılma-kapanma hızı sayesinde rakiplerine göre biraz bir teknik üstünlük saglar. Boomerang ARC 'nin özel tasarlanmış prosesörü, radar, buton, uzaktan kumanda yada bina otomasyonu sağlayan kartlı geçiş sistemlerine uyumlu olarak üretilmiştir. Tam güvenlikli ve dayanıklı tasarım Boomerang ARC, uluslararası güvenlik yönetmelikleri uyarınca; kapı açılma/kapanma kuvveti ve hızı gibi değişik parametreleri otomatik olarak programlar.

Kanat önünde bir engel olması halinde, kapı yeniden açılır ve bir sonraki kapanma esnasında engelin ortadan kalktığını kontrol etmek için düşük hızla kapanır ve akabinde normal çalışmasına devam eder. Bu gibi durumlarda arızaya geçmez.